QuoVadis Sailingin yritys- ja tilauspurjehdukset

Järjestämme kaikenlaisia purjehdustapahtumia yrityksille, organisaatioille ja muille yhteisöille kokeneen kipparin seurassa. Ota yhteyttä nyt ja varmista teille ikimuistoinen purjehduselämys! Tarjoamme täysin räätälöidyt paketit kaikenkokoisille ryhmille.

Meri ja purjevene luovat innostavan ja yhteisöllisen ympäristön, jossa ajatus on vapaa. Jos suunnittelette esimerkiksi työporukan virkistykseen ja hyvinvointiin liittyvän tapahtuman tai haluatte vahvistaa tiimityöskentelyä, autamme mielihyvin tapahtuman järjestelyissä. 

Yksityiset purjehdusretket tarjoavat myös ainutlaatuisen tavan juhlistaa erilaisia tapahtumia tai viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa esimerkiksi synttärijuhlien, ystäväporukan retken tai vaikka polttareiden puitteissa.

Tilauspurjehduksilla ryhmä voi osallistua itse purjehdukseen ja saada opastusta purjehduksen alkeisiin tai vain nauttia kauniista merimaisemista ja menosta. Pieni kisailu ja erilaiset teemat onnistuvat hyvin purjehduksen lomassa.

Purjehdusten tarkka kesto, reitti ja kohteet, sauna, tarjoilut ja ruokailut sekä muu ohjelma sovitaan tapauskohtaisesti. 

Terveisin,

QuoVadis Sailing

TÄRKEIMMÄT TIEDOT

Kesto: Kipparoitujen yksityispurjehdusten kesto on yleensä noin viisi tuntia mutta tarkasta kestosta voidaan sopia aina tapauskohtaisesti.

Turvallisuus: Kipparina toimii koulutettu ja kokenut Purjehduksenopettajien PORY ry:n purjehduksenopettaja. Purjehduksen alussa käydään tärkeimmät turvallisuuteen liittyvät seikat yhdessä läpi ja veneestä löytyy kaikille pelastusliivit.

Ryhmäkoko: Max. 7 henkilöä plus kippari. Jos ryhmä on isompi, voimme järjestää tapahtuman useammalla veneellä yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Hinta: Lopullinen hinta riippuu tilaisuuden kestosta ja ryhmän koosta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Hintaan sisältyy: Alkuopastus, kipparoitu purjehdus sekä kahvi- ja tee.

Kotisatama: Merihaan veneseuran laituri Tervasaarenkannaksella, Helsingissä.

Ota yhteyttä

Yrityspurjehdus
Nimi
Nimi
First
Last
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan, säilytetään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti (katso sivun alapalkki).