Yrityspurjehdukset - Charter

Järjestämme purjehdustapahtumia yrityksille ja organisaatioille. Olipa kysymys muutamasta osallistujasta tai isommasta ryhmästä toteutamme tapahtuman yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Purjehdusten kesto, kohteet, sauna, tarjoilut ja ruokailut sekä muu ohjelma sovitaan tapauskohtaisesti. Voit osallistua itse purjehdukseen ja saat opastusta purjehduksen alkeisiin tai voit vain nauttia menosta. Pieni kisailu ja erilaiset teemat onnistuvat hyvin purjehduksen lomassa.

Merellä ajatus on vapaa. Meri ja purjevene luovat ympäristön, jossa voit rauhallisessa ilmapiirissä pohtia uusia kehityshankkeita ja ajatuksia. Kun haluat syventää ja kehittää asiakkuuksia, kiteyttää tavoitteita oman henkilöstön kanssa tai palkita ihmisiä hyvistä suorituksista autamme mielihyvin tapahtuman järjestelyissä.

Pohtiessasi henkilökunnan työhyvinvointiin tai virkistykseen liittyviä teemoja ota yhteyttä, järjestetään merellinen teemapäivä, joka muistetaan vielä talven pakkasillakin.

quovadis sailing yrityspurjehdukset espoo helsinki

Ohjeita osallistujille

Päivä ja iltapurjehduksille tarvitset mukaan mukavat jalkineet, tuulta ja sadetta pitävät asusteet sekä aurinkolasit ja suojavoidetta aurinkoisilla keleillä. Pitemmille reissuille saat ehdotuksen varusteista, kun vahvistamme tilauksen.

Kannattaa varata ajoissa kevään ja kesän purjehdustapahtumat asiakkaillesi tai tiimillesi.

Varaa yrityspurjehdus asiakkaillesi tai tiimillesi!

Tutustu purjehduskursseihimme