QuoVadis – Sailing auttaa asiakkaitaan oppimaan purjehduksen saloja ja syventämään jo pidemmälle ehtineiden purjehtijoiden taitoja. Koulumme noudattaa Purjehduksenopettajat ry:n auktorisoitua koulutusjärjestelmää. Panostamme innostavaan oppimiskokemukseen sekä käytännön taitojen kehittämiseen painottamalla merellä tapahtuvaa harjoittelua. Saat kursseillamme varmuutta omaan purjehdukseen ja opit nopeasti taitoja, joiden kehittämiseen omatoimisesti kuluisi paljon aikaa.

Järjestämme myös purjehduselämyksiä yrityksille ja yhteisöille upeissa merimaisemissa. Reissut voivat olla päivän, iltapäivän tai illan mittaisia purjehduksia Helsingin edustalla. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme toteuttaa tapahtumia isoillekin ryhmille.

Kotisatamamme on Helsingin Tervasaaressa. Katso aikataulut, vesillä tavataan!

Purjehdusterveisin, Quo Vadis Sailing

Purhedustarjonta

Purjehduskurssit

Purjehduksenopettajien PORY ry:n auktorisoimat kurssit.

Iltapurjehdukset

Illan mittaiset purjehdusreissut Helsingin kauniissa merimaisemissa.

Yrityspurjehdukset

Juuri teille räätälöity unohtumaton purjehdustapahtuma.

Vene

Elan 40 “Ann-Marie” on rakennettu 2003 Sloveniassa. Hollannin kautta vene päätyi vuonna 2019 Itämerelle. Ann-Marie on monella tavalla täydellinen koulutus- ja chartervene.

Turvallisuus ja purjehdusominaisuudet

Vene on riittävän iso Itämeren olosuhteisiin ja sen tasapainoinen runko yhdessä syvän kölin ja tehokkaan peräsimen kanssa tekevät veneestä turvallisen ja samalla varsin ketterän. Vene käyttäytyy ennustettavasti ja pysyy helposti ohjaajan kontrollissa. Hieman kookkaampi Racing-masto ja iso purjepinta-ala mahdollistavat viihtyisää purjehtimista myös kevyillä tuulilla. Samaan aikaan purjehtii Ann-Marie purjeiden hyvien reivaus- ja säätömahdollisuuksien ansiosta tasaisesti ja turvallisesti myös kovemmissa keleissä. 

Tilat ja mukavuus

 

 

Kippari

Olen 41-vuotias kokenut matkapurjehtija, joka viihtyy myös kilparadalla. Vuonna 2023 minusta tuli QuoVadis – Sailingin uusi kippari, rehtori ja pääkouluttaja.

Rakkauteni purjehdukseen syttyi jo nuorena seilatessani isäni kanssa 90-luvulla Itä- ja Välimerellä. Purjehdusopettajana ja kipparina pidän tärkeänä, että kursseilla ja muissa purjehdustapahtumissa voi oppia purjehtimaan ja kokea purjehduksen ilon turvallisessa, positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä. 

Päätyökseni toimin liikunnanopettajana ja opettajaopiskelijoiden ohjaajana. Purjehduksen kouluttajana pystyn erinomaisesti yhdistämään intohimoni purjehdukseen sekä tietoni laadukkaan opetuksen ja yhteistoiminnan periaatteista.

Sijainti

QuoVadis – Sailingin kotisatamana toimii Merihaan veneseuran laituri Tervakannaksella.